Winterfeest - 16 december vanaf 20:00 uur

Het einde van onze lustrum activiteiten van ons 10e lustrum nadert met rasse schreden. Op 16 december 2017 sluit WSV BIESBOSCH haar 50ste verjaardag af met een Winterfeest, waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Leuk elkaar eens niet in watersport-outfit, maar elkaar dit jaar nog voor één avond op de dansvloer te treffen in ‘winters’-best. Voor cocktails, spijzen & niet te vergeten livemuziek wordt gezorgd. “PUSH” speelt wat u maar wilt horen : van Oldies, Salsa, Rock& Roll en Disco tot en met Nederlandstalige muziek. Het belooft weer een mooie avond te worden in ’t Foksel, dat in Winterse sferen zal zijn omgetoverd. Wij zijn er klaar voor om ons 50-jarig bestaan feestelijk met u af te sluiten en hopen dan ook vele leden te mogen begroeten.

U kunt zich aanmelden tot en met 11 december a.s. door te klikken op  AANMELDING WINTERFEEST   zodat wij ons op uw komst kunnen voorbereiden.

Tot ziens op 16 december!
WSV Biesbosch, Lustrum ActiviteitenCommissie

Drinkwater steigers afgesloten

Op maandag 23 november wordt het water op de steigers afgesloten ter voorkoming van vorstschade. Mocht U in de winterperiode drinkwater willen tanken neem dan even contact op met de havenmeester, er is een alternatief beschikbaar.

Nog enkele ligplaatsen beschikbaar

WSV Biesbosch is een gezellige, gemoedelijke vereniging direkt gelegen aan rivier de Amer. Voorzien van eigen afgesloten parkeerterrein en moderne sanitaire voorzieningen. Wandelpromenade, horeca, biesbosch bezoekerscentrum en speeltuin op loopafstand gelegen. Een eigen havenmeesterteam staat 7 dagen per week voor U klaar.

Nog enkele ligplaatsen van 6 t/m 16,50 meter beschikbaar voor seizoen 2017, klik hier voor meer informatie inclusief een tarievenoverzicht of bel 06-53794167.

25 november - Kerstbingo

Hij komt er aan….

de overbekende Kerstbingo “Jubileum” editie 2017. Voor deze jubileum-editie hebben we wederom prachtige prijzen kunnen bemachtigen voor zowel de Bingo als de Loterij.
We gaan van start op:    Zaterdag 25 november 2017
Start kaarten- en lotenverkoop  om 19.00 uur
Start Jubileum Bingo       om 20.00 uur
Hoofdprijs Bingo               Flatscreen TV
Hoofdprijs Loterij             Flatscreen TV

Verdere prijzen o.a.;

• Kobo Aura E-reader (2 stuks)
  • Nikon Action cam (2 stuks)
  • Table Chef Grillplaat
  • DAB-FM Radio
  • Heel erg veel prachtige kerstspullen
  • Linnengoed
  • De overbekende “Helma Nederend drank-en kerstpakketten”

en nog veel meer prachtige cadeau’s met dank aan onze sponsoren.

Wij hopen opnieuw op een massale opkomst!, graag tot 25 november!

Uw Bingomasters: Peter en Jacky Timmermans