PROCEDURE OPZEGGING LIGPLAATS SEIZOEN 2018

Graag maken wij U erop attent dat als u besluit onze haven te verlaten voor seizoen 2018 (1-4-2018 t/m 31-3-2019), u dit schriftelijk moet melden vóór 1 november 2017.

Wat is de procedure bij opzegging?

- Stuur een mail met naam en bootnaam met melding dat je opzegt naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- Meld ook altijd of u ook uw lidmaatschap op wilt zeggen of dat u die wilt aanhouden
- Doe dit wel voor 1 november aanstaande!!!!

Nachtzeilen - 23 september

19:00 uur - Palaver in Clubhuis 't Foksel
19:30 uur - START  (naar oplopende volgorde van snelheid deelnemende schepen)
23:00 uur - FINISH

Afsluitende bottel in et clubhuis van WSV Biesbosch

Zorg voor de gebruikelijke veiligheidsvoorzieningen en dat de juiste verlichting van je boot in orde is.

Inschrijving WinterWedstrijden 2017-2018 geopend

WSV Biesbosch organiseert voor de 42e keer winterzeilwedstrijden vanuit Drimmelen. In samenwerking met vele vrijwilligers en sponsoren wordt er een top zeilevenement neergezet waarbij de strijd op het water gecombineerd wordt met een gezellige après sail. De wedstrijden worden verzeild op rivier de Amer, Hollands Diep en Merwede. Gevarieerd wedstrijdwater waarbij de zeilers optimaal gebruik moeten maken van tactiek, windshifts & stroming.

Zin om deel te nemen ? volg deze link voor meer informatie, data en het online inschijfformulier.

Nog enkele ligplaatsen beschikbaar

WSV Biesbosch is een gezellige, gemoedelijke vereniging direkt gelegen aan rivier de Amer. Voorzien van eigen afgesloten parkeerterrein en moderne sanitaire voorzieningen. Wandelpromenade, horeca, biesbosch bezoekerscentrum en speeltuin op loopafstand gelegen. Een eigen havenmeesterteam staat 7 dagen per week voor U klaar.

Nog enkele ligplaatsen van 6 t/m 16,50 meter beschikbaar voor seizoen 2017, klik hier voor meer informatie inclusief een tarievenoverzicht of bel 06-53794167.