WinterWedstrijd 30 december - gratis rondvaart

Nog even een paar dagen gourmetten en dan lekker uitwaaien op de laatste winterwedstrijd van 2018, net als voorgaande jaren gaan we er een feest van maken.

Op 30 december is er een rondvaartboot op de wedstrijdbaan aanwezig, familie en vrienden kunnen gratis aanmonsteren. Graag ontvangen we uw aanmelding voor 24 december met het aantal personen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat we het juiste schip kunnen inzetten.

Na inschrijving zijn de toegangskaarten voor de rondvaart af te halen in 't Foksel op 30/12 tussen 11:00 - 11:30 uur, zonder kaart geen toegang aan boord . De Zilvermeeuw vertrekt na de start om 12:00 uur en maakt een tocht van ong. 2 uur. Na de wedstrijd is er natuurlijk weer een gezellige ápres sail welke in het teken staat van de feestdagen met vuurkorven, glühwein en bock-worst.