Cursus Klein Vaarbewijs I en Klein Vaarbewijs II

Geachte leden,

In 2018 organiseren we twee cursussen, Klein Vaarbewijs I (KVBI) en Klein Vaarbewijs II (KVBII). De cursussen worden gegeven door Harry Elling, een ervaringsdeskundige - Harry is (water)politieman -  die met woord, beeld en geluid jullie gaat klaarstomen voor het examen.

De data voor KVBI zijn 10 maandagavonden 15, 22, 29 januari; 5, 12, 26 februari; 5, 12, 19 en 26 maart.
De data voor KVBII zijn 6 maandagavonden 7, 14, 28 mei; 4, 11 en 18 juni.

Je ziet dat je in dit voorjaar alles kunt halen. We hebben in april niets gepland zodat je eventueel in april examen KVBI kunt doen en daarna doorpakt met KVB II.

- De locatie van de cursus: clubhuis 't Foksel
- De tijden: van 19.30 uur tot 21.45 uur
- De kosten: € 100,-- pp voor KVB I en €100,-- pp KVB II. Dit is exclusief examengeld en cursusboek. Het cursusboek kost €20,--. Hierover ontvang je meer informatie als je je inschrijft.
- Voor KVBII dien je nog een reken lineaal aan te schaffen.
- Het examen dat je moet afleggen moet je zelf regelen (en betalen) bij VAMEX. Je kunt zelf bepalen wanneer het jou uitkomt en op verschillende plaatsen in Nederland (vamex.nl)
- De cursus dient contant afgerekend te worden tijdens de eerste cursusavond.

Graag je naam (namen), email, mobiel nummer opgeven én en voor welke cursus:

• KVBI
  • KVBII
  • KVB I & II.

Je mag uiteraard ook eerst voor KVBI opgeven en op een later moment KVBII. De cursus is in principe voor leden van WSV Biesbosch en hun familie/gezin. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kun je de cursus al volgen en examen doen. Je krijgt bij slagen een diploma waarmee je dan op je 18e je vaarbewijs direct kunt aanvragen.

Schrijf je op tijd in. Vol is vol.