Cursus overzicht

Vereniging WSV Biesbosch organiseert in januari en februari 2017 de cursus Klein Vaarbewijs I. Op 6 avonden neemt een professionele docent u mee in de wet- en regelgeving voor dit vaarbewijs. De cursusavonden zijn telkens op donderdag, van 19.00 tot 22.00 uur. De data zijn 12, 19, 26 januari, 2, 9 en 16 februari 2017. De kosten bedragen €120,-- pp, inclusief studiemateriaal, koffie bij aanvang en  exclusief examenkosten. U dient dit de eerste cursusavond contant af te rekenen. Na afloop van de cursus kunt u zich zelf aanmelden voor het examen. De cursus vindt plaats in het Clubhuis 't Foksel. We ontvangen u graag met kop koffie. Tijdens de pauze kunt u drankje kopen aan de bar.

Heeft u belangstelling? Meldt u zich dan aan bij Jeroen Kop via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Doe het snel, want vol=vol. De inschrijving sluit op 30 oktober 2016. Ben je nog geen 18? Doe met de cursus mee en ga alvast op examen. Als je slaagt kun je op je 18e verjaardag direct het Vaarbewijs aanvragen!

We zien uw aanmelding graag tegemoet. Wij behandelen deze na volgorde van ontvangst en zullen uw deelname bevestigen.

Verder zijn we voornemens om in het voorjaar de vervolgcursus Klein Vaarbewijs II te organiseren. Leden zullen via de mail hierover geïnformeerd worden.