Opleidingen

Zeilen op Zaterdag!

Beste leden.

Sinds jaren doet onze vereniging moeite om jeugd kennis te laten maken met de watersport door onder andere het zeilen op zaterdag. Hiervoor zijn we op zoek naar leden die vrijwillig (dus niet vrijblijvend) willen assisteren tijdens deze dagen. Ook nodigen wij de jeugd van onze leden uit om kennis te komen maken met het zeilen op zaterdag.

Ook voor volwassenen zijn er les mogelijkheden voor bijvoorbeeld les op eigen boot of op de cork van de vereniging. Wellicht is het voor motorbootvaarders interessant om zo meer begrip te krijgen van wat de zeilers op het water precies aan het doen zijn.

Voorlopige les data voor 2017:

15-4                 Zwembad les, in een zwembad je bootje gecontroleerd laten omslaan.

Meivakantie

13-5                 Op de haven en de Amer:
20-5                 Op de haven en de Amer:
27-5                 Op de haven en de Amer:
3-6                   Op de haven en de Amer:
10-6                 Op de haven en de Amer:
17-6                 Op de haven en de Amer:
24-6                 Op de haven en de Amer:
1-7                   Op de haven en de Amer:
8-7                   Op de haven en de Amer:

2-9                   Op de haven en de Amer:
9-9                   Op de haven en de Amer:
16-9                 Op de haven en de Amer:

23-9 en 24-9     Piratenkamp: afsluitend weekend op een nog te bepalen locatie in de Biesbosch diverse nautische spellen en overnachting. Ook voor kinderen die niet aan zeilen op zaterdag hebben mee gedaan! Dus voor alle kinderen! opgeven kan altijd nog, let wel vol is vol!

Vrijwilligers/deelnemers kunnen zich melden bij: Peter Kreijsig: tel 0653950424 , mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Of via Jeroen Kop, 0629098427, mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.