Vacature Havenmeester (m/v)

WSV Biesbosch zoekt voor haar jachthaven te Drimmelen per 1 maart 2020 een fulltime havenmeester.

WSV Biesbosch is opgericht in 1967 en gevestigd in de jachthaven van Drimmelen. In totaal beheert de vereniging 300 vaste ligplaatsen en wordt bezocht door een trouwe stroom passanten.

Wij verwachten veel van onze havenmeester want deze functie is zeer divers. Je zorgt ervoor dat onze leden en gasten zich welkom voelen in haven en clubhuis. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor vele vrijwilligers en commissieleden, een echte spin in het web. Je bent gastvrij, technisch, sportief, je hebt inzicht in organisatorische zaken, je werkt projectmatig, je kunt goed met mensen omgaan maar hebt ook overwicht, je bent service gevoelig en neemt initiatieven om onze dienstverlening en efficiƫntie te optimaliseren.

klik hier voor meer informatie