Mededeling van het bestuur

Geachte leden,

Graag breng ik u namens het bestuur op de hoogte van een paar belangrijke zaken binnen onze vereniging en op de haven.

- Op 15 maart a.s.  zullen Geert en Emma de Boer bij ons in dienst treden als nieuwe havenmeesters. Dit is aanstaande zondag. Geert en Emma komen tijdelijk in de buurt te wonen. Joop blijft bij ons tot 1 april zodat zij twee weken samen kunnen werken. U heeft reeds een uitnodiging ontvangen voor Joop’s afscheid op zondagmiddag 5 april.

-Vooruitlopend op de ALV van 23 april  – u wordt daartoe binnenkort uitgenodigd – wil ik u informeren over enkele verschuivingen binnen het bestuur. We hebben deze met de komst van Geert en Emma nú al doorgevoerd. Jeroen Kop is nu havencommissaris. Sven Machielsen heeft de openstaande penningmeestervacature ingevuld en  ondergetekende heeft de rol van Jeroen overgenomen als secretaris.

-Het bestuur volgt de adviezen van de autoriteiten op en heeft besloten de bar van ‘t Foksel tot nader order gesloten te houden in verband met de Corona problematiek.  Dit gaat per heden in zodat a.s. zaterdag 14 en zondag 15 maart de bar al gesloten is. Het havenkantoor blijft uiteraard wel open.

- De ALV en andere activiteiten worden gewoon gepland, uiteraard onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom covid-19. Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Erik van Dijk