MAATREGELEN CORONAVIRUS - UPDATE 1 APRIL

Graag bericht ik u namens het bestuur het volgende. Naar aanleiding van de jongste maatregelen van het Rijk en de Veiligheidsregio West- en Midden Brabant is het sanitairgebouw van onze WSV Biesbosch vanaf heden gesloten. U kunt geen gebruik maken van toiletten en douches. Ook de wasmachine en wasdroger van de WSV zijn buiten gebruik.

De aangepaste regels zijn nu als volgt. Bij het bezoek aan de haven dient u deze op te volgen.

• Het clubhuis is tot nader order gesloten voor alle activiteiten.
• Het havenkantoor is alleen ná telefonische afspraak met de havenmeester geopend voor haven gerelateerde zaken (m.u.v dinsdag & woensdag  dan is het havenkantoor geheel gesloten).
• Het sanitair gebouw is afgesloten en buiten gebruik.
• Wasmachine en droger zijn buiten gebruik.
• Wij verzoeken u de relingen van loopbruggen niet aan te raken en de drukknop om de steigerdeur te openen bij vertrek van de steiger met de ellenboog te bedienen.

Ter bescherming van onze havenmeesters & leden verzoeken wij u bij het bezoeken van het havenkantoor & steigers:

• Gepaste afstand bewaren in op terrein en op de steigers (1,5 meter).
• Geen samenscholingen.
• Bezoek de haven bij voorkeur alleen (of met partner), geen groepen!
• Bij eventueel bezoek havenkantoor(na telefonische afspraak)  maximaal één persoon naar binnen.
• Neem bij voorkeur telefonisch of via email contact op met de havenmeester indien u vragen heeft op 06 53 794167 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Het WSV Biesbosch terrein en steigers zijn verder gewoon toegankelijk zoals gebruikelijk voor leden.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en gaan ervan uit dat u dat ook zult doen. Hartelijk dank.

Zorg voor elkaar en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Erik van Dijk