Zeilen op zaterdag gaat verder!

29 & 30 augustus - Piratenkamp voor piraten van 8 tot 18 jaar.

Aanvang op zaterdag 10:00 uur bootjes optuigen, later aanhaken kan ook, maar laat dat dan wel even weten.

Slaapzak, powerbank, zwemvest, droge kleren mee. Varen met zeilboot of rib naar de Aakvlaai, hier ligt de Steur (van de scouting van Geertruidenberg) welke wij overmeesteren en tot de onze veroveren. Hier zal gerelaxt, spellen, barbecue, nachtspellen, kampvuur etc gedaan worden tot de kleine uurtjes. 's morgens om 9 uur ontbijt en opruimen. Nog wat relaxen of spelletjes en dan in colonne weer naar de haven.

Totale kosten per piraat € 25,00 per pin te betalen op zaterdagochtend

Met dit piratenkamp zijn alle kinderen, dus ook broertjes, zusjes, vriendjes en of vriendinnetjes van harte welkom. Er is voldoende te doen ook al heb je geen zeilervaring. Zwemdiploma is wel een vereiste.
Vanzelfsprekend maar toch een keer gezegd: alcohol of drugs zijn tijdens het kamp niet toegestaan (dus ook niet mee smokkelen ?)!

Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 5 sept.: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 12 sept: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 26 sept: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 3 okt.: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 10 okt.: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *

*Open inschrijving voor zowel de jeugd als de volwassenen
1e start 15.00u voor de grote mannen (kielboten), 1 wedstrijd per dag
1e start voor de zwaardboten 15.30u (o.a. optimist, splash, Laser) zowel jeugd als volwassenen, 2 wedstrijdjes per dag.

Inschrijfgeld €25,00 per pin te betalen voor 1e wedstrijd

Graag inschrijven voor een of beide door gebruik te maken van de hyperlink

Met vriendelijke groeten team Zeilen Op Zaterdag