Uitstel WinterWedstrijden

Beste Winterzeilers,

Met het afkondigen van de nieuwe maatregelen omtrent COVID_19 zijn we genoodzaakt de start van de winterwedstrijden uit te stellen. Dit betekent dat  we de start van de winterserie opschuiven totdat de seinen weer op groen staan en er in teamverband wedstrijd gezeild mag worden.

Team WinterWedstrijden houdt de moed erin en gaat door met de voorbereidingen zoals; rating, klasse indeling, wedstrijdbepalingen etc…. , we hopen op een later moment  in het winterseizoen te kunnen starten en houden je op de hoogte.

Heb je bij inschrijving aangegeven van een ligplaats gebruik te willen maken dan ben je vanaf 1 november welkom. De havencommissie stuurt een bericht over de toegewezen ligplaats en bij de havenmeester kan de verantwoordelijke van de boot een toegang/parkeerpas voor de winter afhalen (na betaling van € 20,- borg), wel graag telefonisch een afspraak maken.

Zoals in een vorig bericht aangegeven passen we een korting toe van € 10 op het inschrijfgeld per gecancelde wedstrijd welke komt te vervallen door overheidsbepalingen.

Met vriendelijke zeilersgroet,
Team Winterwedstrijden.