Zeilen op Zaterdag 2022

Met de winter bijna achter de rug staat het voorjaar weer voor de deur, waar het jaarlijks terugkerende ‘Zeilen op zaterdag’ weer van start gaat! Zeilen op zaterdag is een geweldige manier om kennis te maken met de zeilsport, onder begeleiding van ervaren zeilers van onze vereniging WSV Biesbosch. Wij begeleiden de allerjongste met het zeilen in de Optimist, maar ook de meer ervaren jeugd in de Splash, Laser en RS Quest. Volwassen leden kunnen (op verzoek) met het ‘Zeilen op zaterdag’ hun zeilvaardigheid verbeteren in onze J22 of op de eigen boot.

Beschik je niet over een bootje of wil je eerst uitvinden of het zeilen wel wat voor je is, dan heeft de vereniging enkele zeilbootjes (optimist, Splash en RS Quest) ter beschikking.

Agenda:
30 april: start- en informatiedag (vanaf 9:30)

Zaterdagen 7 mei t/m 16 juli (behalve 28 mei en 4 juni): Zeilen op zaterdag

Wil je ‘Zeilen op zaterdag’ meemaken, meld je dan aan via het inschrijfformulier: https://ap.lc/yQNzM en/of kom op 30 april naar de start- en informatiedag.

Tot 30 april op de start- en informatiedag vanaf 9.30u bij ons clubhuis ‘T Foksel(Nieuwe Jachthaven 57, Drimmelen) om kennis te maken met de zeilsport!

Team Zeilen op Zaterdag
Coördinator Coert Rasenberg