Zeilen op Zaterdag

Met de ergste kou achter de rug staat het voorjaar weer voor de deur, waar het jaarlijks terugkerende ‘Zeilen op zaterdag’ weer van start gaat! Zeilen op zaterdag is een geweldige manier om kennis te maken met de zeilsport, onder begeleiding van ervaren zeilers van onze vereniging WSV Biesbosch. Wij begeleiden de aller jongste met het zeilen in de Optimist, maar ook de meer ervaren jeugd in de Splash en de Laser. Volwassen leden kunnen (op verzoek) met het ‘Zeilen op zaterdag’ hun zeilvaardigheid verbeteren in de Cork of op de eigen boot.

Beschik je niet over een bootje of wil je eerst uitvinden of het zeilen wel wat voor je is, dan heeft de vereniging enkele zeilbootjes ter beschikking.

Agenda:
6 april: start- en informatiedag (vanaf 13:00)

Zaterdagen 4 mei t/m 29 juni – zomervakantie – 7 september t/m 14 september: Zeilen op zaterdag

Wil je ‘Zeilen op zaterdag’ meemaken, meld je dan aan via het inschrijfformulier en/of kom op 6 april naar de start- en informatiedag.

Tot 6 april op de start- en informatiedag vanaf 13.00u bij ons clubhuis ‘T Foksel(Nieuwe Jachthaven 57, Drimmelen) om kennis te maken met de zeilsport!  Team Zeilen op zaterdag – Coordinator Coert Rasenberg This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.WSVBiesbosch.nl

Met vriendelijke groet,
Coert Rasenberg