Zeilen op Zaterdag

Zeilen op zaterdag is een geweldige manier om kennis te maken met de zeilsport, onder begeleiding van ervaren zeilers van onze vereniging WSV Biesbosch. Wij begeleiden de aller jongste met het zeilen in de Optimist, maar ook de meer ervaren jeugd in de Splash en de Laser. Volwassen leden kunnen (op verzoek) met het ‘Zeilen op zaterdag’ hun zeilvaardigheid verbeteren in de Cork of op de eigen boot.

Beschik je niet over een bootje of wil je eerst uitvinden of het zeilen wel wat voor je is, dan heeft de vereniging enkele zeilbootjes ter beschikking. De zeilinstructies worden op basis van de CWO eisen uitgevoerd middels cursisten volgkaarten met de mogelijkheid om begin juli of eind september  het CWO examen te volgen. De zeil instructies bij Zeilen op zaterdag starten om 9.30u met het vaarklaar maken van de zeilboten en om 10.00u start de instructie in of nabij ons clubhuis en om 10.15u gaan de cursisten met instructeur het water op met de zeilboten.

Agenda:

Zaterdagen 9 mei t/m 4 juli(vanaf  9:30-12.30u): Zeilen op zaterdag

Wil je ‘Zeilen op zaterdag’ meemaken, meld je dan aan via het inschrijfformulier en/of kom op 9 mei naar de start- en informatiedag.

Tot 9 mei 2020 op de start- en informatiedag vanaf 9.30u bij ons clubhuis ‘T Foksel(Nieuwe Jachthaven 57, Drimmelen) om kennis te maken met de zeilsport!  Team Zeilen op zaterdag – Coördinator Coert Rasenberg This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.WSVBiesbosch.nl

Met vriendelijke groet,
Coert Rasenberg