Beeindiging ligplaats & aanvraag winterrestitutie

Graag maken wij U erop attent dat als u besluit onze haven te verlaten voor seizoen 2024 (1-4-2024 t/m 31-3-2025), u dit schriftelijk moet melden vóór 1 november 2023.

Wat is de procedure bij opzegging?

Vul het beeindiging ligplaats formulier in en verstuur dit als PDF naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,of geef het formulier af bij de havenmeester.

Gaat uw boot voor de winterperiode de kant op ? vraag tijdig uw winterrestitutie aan (u dient uw ligplaats uiterlijk 31 oktober te verlaten).

Wat is de procedure bij aanvraag winterrestitutie?
Lever het restitutieformulier voor 1 november 2023 in bij de havenmeester, of stuur het formulier digitaal (scan of foto) voor 1 november naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Najaarsrace - zondag 8 oktober

Hierbij nodigen wij iedere (plezier)zeiler uit om mee te doen op zondagmiddag 8 oktober a.s. met een zeilwedstrijd op de Amer.

Iedereen is uitgenodigd om mee te doen:
- de beginnende zeiler die een keer een wedstrijd mee wil maken
- de meer gevorderde zeiler in zwaard- of open kielboot
- de winterzeilers zijn van harte welkom om met hun bemanning te komen oefenen in wedstrijdvorm

De wedstrijden starten om 14:00u, eindtijd 17:00u. Na afloop is er de prijsuitreiking in het Foksel, inschrijven doe je HIER.

Heeft u nog vragen ? stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Welkom

Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor de belangstelling voor onze watersportvereniging.

WSV Biesbosch is een gezellige, gemoedelijke vereniging direkt gelegen aan rivier de Amer en biesbosch. Voorzien van eigen afgesloten parkeerterrein en moderne sanitaire voorzieningen. Wandelpromenade, horeca, biesbosch bezoekerscentrum en speeltuin op loopafstand gelegen. Een eigen havenmeesterteam staat 7 dagen per week voor U klaar.

Door middel van dit schrijven willen wij u op de hoogte brengen van de procedure rondom de inschrijving en aanvraag van een ligplaats. Informatie over de kosten van het lidmaatschap en ligplaats is hier te vinden

Na inlevering van het inschrijfformulier bij onze havenmeester, inclusief een betaling van € 50,-- inschrijfgeld (betaling per PIN), wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsavond. Wij organiseren ongeveer 4 keer per jaar een kennismakingsavond. Dit is in maart, juni, september en december. Indien noodzakelijk worden er ook aparte afspraken gemaakt voor een kennismaking. Tijdens het kennismakingsavond zult u worden ingelicht over de activiteiten, gaskeuring en doelstelling van onze watersportvereniging en heeft u de gelegenheid tot het stellen van vragen. Door een efficiente bedrijfsvoering en inzet van vele vrijwilligers is WSV Biesbosch in staat een concurrerend geprijsd en kwalitatief hoog product neer te zetten.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Monique Bouwens | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Met vriendelijke watersportgroet,

Erik van Dijk
Voorzitter WSV Biesbosch
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WinterWedstrijden

Beste winterzeilers,

WSV Biesbosch organiseert voor de 47e keer winterzeilwedstrijden vanuit Drimmelen.  Een lekker dagje uit voor het hele team, sportief gecombineerd met brabantse gezelligheid, en vooral betaalbaar.

Er wordt gestreden in de klassen ORC, Sportboot spi/gen en ongemeten jachten. Eenheidsklassen (kielboot) zijn van harte welkom en krijgen een eigen start vanaf 5 inschrijvingen. Om aan een groeiende vraag te voldoen introduceren we deze editie een doublehanded klasse binnen de ORC. De DH deelnemers starten mee in de ORC klasse(n) en varen een dubbel klassement gebaseerd op de ORC triple number en Special scoring DH ToT rating. Een dubbele kans op een mooie dag of overall prijs !! 

Niet in het bezit van een ORC meetbrief maar wel zin om in deze klasse deel te nemen ? Het is mogelijk met ORC Declared , een laagdrempelige, kosteloze manier om in te stappen in het ORC. Als je als eigenaar een paar eenvoudige gegevens via het aanvraagformulier opgeeft zal het rekenprogramma van het ORC de ontbrekende gegevens zelf invullen.

Zin om deel te nemen ? registreer online 


Programma winterwedstrijden 2023 - 2024:
WW1 -   5 november
WW2 - 19 november
WW3 - 17 december
WW4 - 14 januari
WW5 -   4 februari
WW6 - 25 februari
WW7 - 10 maart 
WW8 - 24 maart


Het inschrijfgeld voor de serie bedraagt EUR 90,- . Tevens bestaat de mogelijkheid om uw schip bij WSV Biesbosch af te meren. De kosten hiervoor bedragen EUR 7,- per m2 en is van toepassing op de periode; 1 week voor aanvang tot 1 week na beeindiging van de winterwedstrijden. U dient wel minimaal 3 wedstrijden deel te nemen, anders is het reguliere winterpassanten tarief van toepassing (EUR 12 per m2). Stroomverbruik (16A)  wordt per KWh afgerekend (EUR 0,60). 

Veiligheid heeft prioriteit bij de organisatie en alle deelnemers zijn verplicht een reddingsvest te dragen. Op het water is een team van volgschepen aanwezig welke kunnen assisteren bij eventuele calamiteiten.

Slideshow
<< > || >>