Zeilen op zaterdag gaat verder!

29 & 30 augustus - Piratenkamp voor piraten van 8 tot 18 jaar.

Aanvang op zaterdag 10:00 uur bootjes optuigen, later aanhaken kan ook, maar laat dat dan wel even weten.

Slaapzak, powerbank, zwemvest, droge kleren mee. Varen met zeilboot of rib naar de Aakvlaai, hier ligt de Steur (van de scouting van Geertruidenberg) welke wij overmeesteren en tot de onze veroveren. Hier zal gerelaxt, spellen, barbecue, nachtspellen, kampvuur etc gedaan worden tot de kleine uurtjes. 's morgens om 9 uur ontbijt en opruimen. Nog wat relaxen of spelletjes en dan in colonne weer naar de haven.

Totale kosten per piraat € 25,00 per pin te betalen op zaterdagochtend

Met dit piratenkamp zijn alle kinderen, dus ook broertjes, zusjes, vriendjes en of vriendinnetjes van harte welkom. Er is voldoende te doen ook al heb je geen zeilervaring. Zwemdiploma is wel een vereiste.
Vanzelfsprekend maar toch een keer gezegd: alcohol of drugs zijn tijdens het kamp niet toegestaan (dus ook niet mee smokkelen ?)!

Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 5 sept.: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 12 sept: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 26 sept: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 3 okt.: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *
Zaterdag 10 okt.: Wedstrijdzeilen op zaterdagmiddag *

*Open inschrijving voor zowel de jeugd als de volwassenen
1e start 15.00u voor de grote mannen (kielboten), 1 wedstrijd per dag
1e start voor de zwaardboten 15.30u (o.a. optimist, splash, Laser) zowel jeugd als volwassenen, 2 wedstrijdjes per dag.

Inschrijfgeld €25,00 per pin te betalen voor 1e wedstrijd

Graag inschrijven voor een of beide door gebruik te maken van de hyperlink

Met vriendelijke groeten team Zeilen Op Zaterdag

Passanten informatie

Allereerst bedanken wij u voor uw belangstelling.

Als gast bij onze watersportvereniging kunt u (bij voorkeur) telefonisch een ligplaats aanvragen bij de havenmeester op 06-53794167. WSV Biesbosch bevindt zich bij het binnenvaren van de jachthaven aan de rechterzijde.

De havenmeester is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur, in het weekend is de havenmeester tot 19:00 uur op de haven.  Bent u van plan tussen de middag of na sluitingstijd aan te meren, neem dan gedurende de openingstijden even telefonisch contact op voor de ligplaats en toegangscode tot steigers en sanitair.

Het sanitair is fris en modern en voorzien van wasmachine & droger. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een 220V/16A aansluiting en er is drinkwater beschikbaar op alle steigers. Verder is de gehele haven van wsv Biesbosch voorzien van gratis hi-speed draadloos internet.

Op zaterdag & zondag is ons clubhuis van 15:00 tot 20:00 uur geopend voor een gezellig drankje & borrelhapje. Drimmelen heeft een Spar supermarkt op loopafstand van de haven, dagelijks geopend van 08.00 tot 19.00 uur. Voor onze bezoekers en leden hebben we twee goede fietsen beschikbaar om de parachtige omgeving van Drimmelen te ontdekken.

Het liggeld per dag bedraagt EUR 1,50 per strekkende meter incl. BTW, dit is incl. gratis gebruik van douche & internet, excl. toeristenbelasting. Vanwege uw en onze veiligheid is betaling uitsluitend per PIN mogelijk.

Langer bij WSV Biesbosch liggen ? geen enkel probleem, we hebben aantrekkelijke week, maand & wintertarieven.

Passantentarieven Zomer (1/4 - 31/10)
€ 1,50   per meter per nacht
€ 8,50   per meter per week
€ 28,25   per meter per maand

Ligplaats Winter (1/11 - 31/3)
€ 8,00   per m2 (lengte x breedte)

Tot ziens bij WSV Biesbosch, direct na het binnenvaren STUURBOORD uit !!

Havenmeester aanwezig
april t/m oktober
maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag & zondag 09:00 - 19:00