Vacature Assistent Havenmeester

WSV Biesbosch is een actieve watersportvereniging, opgericht in 1967 en gevestigd in de jachthaven van Drimmelen. In totaal beheert de vereniging 300 vaste ligplaatsen en wordt bezocht door een trouwe stroom passanten. Onze vereniging telt 400 leden en heeft een havenmeesters echtpaar in vaste dienst.

WSV Biesbosch zoekt voor het seizoen (april t/m oktober) een parttime assistent havenmeester om onze vaste havenmeesters te vervangen op dinsdag, woensdag en tijdens hun vakantie/vrije dagen.

Werkzaamheden :
De werkzaamheden die je gaat verrichten zijn zeer divers en afwisselend. Je zorgt ervoor dat onze leden en gasten zich welkom voelen in haven. Je reinigt het sanitair, lost kleine (technische) storingen op, wijst passanten een ligplaats toe en registreert dit in het digitale systeem. Kortom, een leuke gevarieerde baan in de buitenlucht!

Functie-eisen:
-       Je bent een klantvriendelijke gastheer/vrouw, accuraat, betrouwbaar en stressbestendig.
-       Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
-       Je accepteert in deze functie flexibele werktijden.
-       Je hebt affiniteit met de watersport.
-       Het werken met een computer is je niet vreemd.
-       Je bent woonachtig in de omgeving van de gemeente Drimmelen / of dorp Drimmelen

Wat wij bieden:
-       Een contract voor de periode van medio april t/m medio oktober (op basis van wettelijk minimum)
-       Een zelfstandige baan
-       Een gezellige omgeving bij een actieve vereniging.

Hoe nu verder ?

Spreekt deze uitdagende baan je aan, schrijf ons dan een e-mail met jouw motivatie en CV.

Installatie stroom registratiesysteem

Beste leden,

Zoals gemeld op de ALV wordt er binnenkort gestart met de installatie van een nieuw stroomverbruik registratiesysteem (leverancier oude installatie is failliet). Deze werkzaamheden stonden voor afgelopen winter op de planning maar zijn vertraagd door leveringsproblemen van componenten (chips). De installatie zal nu gefaseerd plaatsvinden tijdens het seizoen en daardoor wat overlast veroorzaken. De BG & BF steiger zijn 23 & 24 mei aan de beurt en gedurende deze dagen zal de stroomvoorziening regelmatig onderbroken worden, excuses voor de overlast.

Met vriendelijke groeten,
Sven Machielsen
Havencommissaris

Zeilen op Zaterdag 2022

Met de winter bijna achter de rug staat het voorjaar weer voor de deur, waar het jaarlijks terugkerende ‘Zeilen op zaterdag’ weer van start gaat! Zeilen op zaterdag is een geweldige manier om kennis te maken met de zeilsport, onder begeleiding van ervaren zeilers van onze vereniging WSV Biesbosch. Wij begeleiden de allerjongste met het zeilen in de Optimist, maar ook de meer ervaren jeugd in de Splash, Laser en RS Quest. Volwassen leden kunnen (op verzoek) met het ‘Zeilen op zaterdag’ hun zeilvaardigheid verbeteren in onze J22 of op de eigen boot.

Beschik je niet over een bootje of wil je eerst uitvinden of het zeilen wel wat voor je is, dan heeft de vereniging enkele zeilbootjes (optimist, Splash en RS Quest) ter beschikking.

Agenda:
30 april: start- en informatiedag (vanaf 9:30)

Zaterdagen 7 mei t/m 16 juli (behalve 28 mei en 4 juni): Zeilen op zaterdag

Wil je ‘Zeilen op zaterdag’ meemaken, meld je dan aan via het inschrijfformulier: https://ap.lc/yQNzM en/of kom op 30 april naar de start- en informatiedag.

Tot 30 april op de start- en informatiedag vanaf 9.30u bij ons clubhuis ‘T Foksel(Nieuwe Jachthaven 57, Drimmelen) om kennis te maken met de zeilsport!

Team Zeilen op Zaterdag
Coördinator Coert Rasenberg

Zomerwedstrijden 2022

Zomerwedstrijden dit jaar op de vrijdagavonden in:
Mei  06-13-20
Juni 10-17-24
Juli  01-08

Worden er weer zomeravondwedstrijden georganiseerd, in principe 3 startgroepen waarbij het eerste waarschuwingssein om 19:15u is op de betreffende avond.

1e groep is open boten/zwaardboten
2e groep is kleine kielboten/kajuitboten
3e groep is de grote kielboten/kajuitjachten

Inschrijfgeld is: jeugd (tm 21 jr) 15 euro, overig 30 euro
Betaling per pin op de eerste wedstrijddaginschrijf link

Op deze dagen zal ons clubhuis (Foksel) open zijn voor een hapje en een drankje, gerund door onze barvrijwilligers, alle leden zijn welkom om dit spektakel te aanschouwen!