MAATREGELEN CORONAVIRUS - UPDATE 1 APRIL

Graag bericht ik u namens het bestuur het volgende. Naar aanleiding van de jongste maatregelen van het Rijk en de Veiligheidsregio West- en Midden Brabant is het sanitairgebouw van onze WSV Biesbosch vanaf heden gesloten. U kunt geen gebruik maken van toiletten en douches. Ook de wasmachine en wasdroger van de WSV zijn buiten gebruik.

De aangepaste regels zijn nu als volgt. Bij het bezoek aan de haven dient u deze op te volgen.

• Het clubhuis is tot nader order gesloten voor alle activiteiten.
• Het havenkantoor is alleen ná telefonische afspraak met de havenmeester geopend voor haven gerelateerde zaken (m.u.v dinsdag & woensdag  dan is het havenkantoor geheel gesloten).
• Het sanitair gebouw is afgesloten en buiten gebruik.
• Wasmachine en droger zijn buiten gebruik.
• Wij verzoeken u de relingen van loopbruggen niet aan te raken en de drukknop om de steigerdeur te openen bij vertrek van de steiger met de ellenboog te bedienen.

Ter bescherming van onze havenmeesters & leden verzoeken wij u bij het bezoeken van het havenkantoor & steigers:

• Gepaste afstand bewaren in op terrein en op de steigers (1,5 meter).
• Geen samenscholingen.
• Bezoek de haven bij voorkeur alleen (of met partner), geen groepen!
• Bij eventueel bezoek havenkantoor(na telefonische afspraak)  maximaal één persoon naar binnen.
• Neem bij voorkeur telefonisch of via email contact op met de havenmeester indien u vragen heeft op 06 53 794167 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Het WSV Biesbosch terrein en steigers zijn verder gewoon toegankelijk zoals gebruikelijk voor leden.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en gaan ervan uit dat u dat ook zult doen. Hartelijk dank.

Zorg voor elkaar en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Erik van Dijk
Secretaris WSV Biesbosch

Mededeling van het bestuur

Geachte leden,

Graag breng ik u namens het bestuur op de hoogte van een paar belangrijke zaken binnen onze vereniging en op de haven.

- Op 15 maart a.s.  zullen Geert en Emma de Boer bij ons in dienst treden als nieuwe havenmeesters. Dit is aanstaande zondag. Geert en Emma komen tijdelijk in de buurt te wonen. Joop blijft bij ons tot 1 april zodat zij twee weken samen kunnen werken. U heeft reeds een uitnodiging ontvangen voor Joop’s afscheid op zondagmiddag 5 april.

-Vooruitlopend op de ALV van 23 april  – u wordt daartoe binnenkort uitgenodigd – wil ik u informeren over enkele verschuivingen binnen het bestuur. We hebben deze met de komst van Geert en Emma nú al doorgevoerd. Jeroen Kop is nu havencommissaris. Sven Machielsen heeft de openstaande penningmeestervacature ingevuld en  ondergetekende heeft de rol van Jeroen overgenomen als secretaris.

-Het bestuur volgt de adviezen van de autoriteiten op en heeft besloten de bar van ‘t Foksel tot nader order gesloten te houden in verband met de Corona problematiek.  Dit gaat per heden in zodat a.s. zaterdag 14 en zondag 15 maart de bar al gesloten is. Het havenkantoor blijft uiteraard wel open.

- De ALV en andere activiteiten worden gewoon gepland, uiteraard onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom covid-19. Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Erik van Dijk