Beeindiging ligplaats & aanvraag winterrestitutie

Graag maken wij U erop attent dat als u besluit onze haven te verlaten voor seizoen 2020 (1-4-2020 t/m 31-3-2021), u dit schriftelijk moet melden vóór 1 november 2019.

Wat is de procedure bij opzegging?

Vul het beeindiging ligplaats formulier in en verstuur dit als PDF naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,of geef het formulier af bij de havenmeester.

Gaat uw boot voor de winterperiode de kant op ? vraag tijdig uw winterrestitutie aan (u dient uw ligplaats uiterlijk 31 oktober te verlaten).

Wat is de procedure bij aanvraag winterrestitutie?
Lever het restitutieformulier voor 1 november 2019 in bij de havenmeester, of stuur het formulier digitaal (scan of foto) voor 1 november naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Inschrijving WinterWedstrijden geopend

WSV Biesbosch organiseert voor de 44e keer winterzeilwedstrijden vanuit Drimmelen. In samenwerking met vele vrijwilligers en sponsoren wordt er een top zeilevenement neergezet waarbij de strijd op het water gecombineerd wordt met een gezellige après sail. Drimmelen is gelegen in het watersportgebied van Brabant en vormt de poort tot de Biesbosch. De wedstrijden worden verzeild op rivier de Amer, Hollands Diep en Merwede. Gevarieerd wedstrijdwater waarbij de zeilers optimaal gebruik moeten maken van tactiek, windshifts & stroming.

Lees verder...

Slideshow
<< > || >>