Uitstel WinterWedstrijden

Beste Winterzeilers,

Met het afkondigen van de nieuwe maatregelen omtrent COVID_19 zijn we genoodzaakt de start van de winterwedstrijden uit te stellen. Dit betekent dat  we de start van de winterserie opschuiven totdat de seinen weer op groen staan en er in teamverband wedstrijd gezeild mag worden.

Team WinterWedstrijden houdt de moed erin en gaat door met de voorbereidingen zoals; rating, klasse indeling, wedstrijdbepalingen etc…. , we hopen op een later moment  in het winterseizoen te kunnen starten en houden je op de hoogte.

Heb je bij inschrijving aangegeven van een ligplaats gebruik te willen maken dan ben je vanaf 1 november welkom. De havencommissie stuurt een bericht over de toegewezen ligplaats en bij de havenmeester kan de verantwoordelijke van de boot een toegang/parkeerpas voor de winter afhalen (na betaling van € 20,- borg), wel graag telefonisch een afspraak maken.

Zoals in een vorig bericht aangegeven passen we een korting toe van € 10 op het inschrijfgeld per gecancelde wedstrijd welke komt te vervallen door overheidsbepalingen.

Met vriendelijke zeilersgroet,
Team Winterwedstrijden.

Beeindiging ligplaats & aanvraag winterrestitutie

Graag maken wij U erop attent dat als u besluit onze haven te verlaten voor seizoen 2021 (1-4-2021 t/m 31-3-2022), u dit schriftelijk moet melden vóór 1 november 2020.

Wat is de procedure bij opzegging?

Vul het beeindiging ligplaats formulier in en verstuur dit als PDF naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,of geef het formulier af bij de havenmeester.

Gaat uw boot voor de winterperiode de kant op ? vraag tijdig uw winterrestitutie aan (u dient uw ligplaats uiterlijk 31 oktober te verlaten).

Wat is de procedure bij aanvraag winterrestitutie?
Lever het restitutieformulier voor 1 november 2020 in bij de havenmeester, of stuur het formulier digitaal (scan of foto) voor 1 november naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.