Sinterklaas - 24 november

Op Zondag 24 november om 12.30u worden Sint en zijn Pieten verwacht in t Foksel.

Alle kinderen van WSV Biesbosch zijn van harte welkom en we maken er weer een gezellige middag van. Dus kinderen van WSV Biesbosch! Kom gerust met papa mama opa oma broers en zusjes genieten van Sint en zijn Pietermannen.

OPGEVEN voor 16 NOVEMBER
Alle kinderen t/m 10 jaar mogen een kadootje uitzoeken uit het grote Intertoysboek ter waarde van €15,=

dus geef je snel op via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via inschrijfformulier bij havenmeester of in t Foksel .

U ontvangt altijd reactie terug!!

Vacature Havenmeester (m/v)

WSV Biesbosch zoekt voor haar jachthaven te Drimmelen per 1 maart 2020 een fulltime havenmeester.

WSV Biesbosch is opgericht in 1967 en gevestigd in de jachthaven van Drimmelen. In totaal beheert de vereniging 300 vaste ligplaatsen en wordt bezocht door een trouwe stroom passanten.

Wij verwachten veel van onze havenmeester want deze functie is zeer divers. Je zorgt ervoor dat onze leden en gasten zich welkom voelen in haven en clubhuis. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor vele vrijwilligers en commissieleden, een echte spin in het web. Je bent gastvrij, technisch, sportief, je hebt inzicht in organisatorische zaken, je werkt projectmatig, je kunt goed met mensen omgaan maar hebt ook overwicht, je bent service gevoelig en neemt initiatieven om onze dienstverlening en efficiëntie te optimaliseren.

klik hier voor meer informatie

Inschrijving WinterWedstrijden geopend

WSV Biesbosch organiseert voor de 44e keer winterzeilwedstrijden vanuit Drimmelen. In samenwerking met vele vrijwilligers en sponsoren wordt er een top zeilevenement neergezet waarbij de strijd op het water gecombineerd wordt met een gezellige après sail. Drimmelen is gelegen in het watersportgebied van Brabant en vormt de poort tot de Biesbosch. De wedstrijden worden verzeild op rivier de Amer, Hollands Diep en Merwede. Gevarieerd wedstrijdwater waarbij de zeilers optimaal gebruik moeten maken van tactiek, windshifts & stroming.

Lees verder...

Beeindiging ligplaats & aanvraag winterrestitutie

Graag maken wij U erop attent dat als u besluit onze haven te verlaten voor seizoen 2020 (1-4-2020 t/m 31-3-2021), u dit schriftelijk moet melden vóór 1 november 2019.

Wat is de procedure bij opzegging?

Vul het beeindiging ligplaats formulier in en verstuur dit als PDF naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,of geef het formulier af bij de havenmeester.

Gaat uw boot voor de winterperiode de kant op ? vraag tijdig uw winterrestitutie aan (u dient uw ligplaats uiterlijk 31 oktober te verlaten).

Wat is de procedure bij aanvraag winterrestitutie?
Lever het restitutieformulier voor 1 november 2019 in bij de havenmeester, of stuur het formulier digitaal (scan of foto) voor 1 november naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Slideshow
<< > || >>