Zeilen op zaterdag

Met de ergste kou achter de rug staat het voorjaar weer voor de deur, waar het jaarlijks terugkerende ‘Zeilen op zaterdag’ weer van start gaat! Zeilen op zaterdag is een geweldige manier om kennis te maken met de zeilsport, onder begeleiding van ervaren zeilers van onze vereniging WSV Biesbosch. Wij begeleiden de aller jongste met het zeilen in de Optimist, maar ook de meer ervaren jeugd in de Splash en de Laser. Volwassen leden kunnen (op verzoek) met het ‘Zeilen op zaterdag’ hun zeilvaardigheid verbeteren in de Cork of op de eigen boot.

Beschik je niet over een bootje of wil je eerst uitvinden of het zeilen wel wat voor je is, dan heeft de vereniging enkele zeilbootjes ter beschikking.

lees hier meer...........................

Havenmeester assistent gezocht

Heb je nog niet die perfecte zomerbaan kunnen vinden? Dan heb ik hier de oplossing voor je! Hoe tof is het om vanaf mei tot eind augustus lekker aan de slag te gaan bij Watersportvereniging Biesbosch in Drimmelen. Niet verkeerd toch? benieuwd wat je gaat doen?

Functieomschrijving
Als havenmeester assistent heb je een divers takenpakket. Zo zorg je ervoor dat boten op de juiste plek in de haven aangemeerd worden en assisteer je onze leden en passenten hiermee. Verder zorg je ervoor dat de steigers, sanitair en het parkeer terrein piekfijn verzorgd zijn. Een serviceverlenende houding is dus wel gewenst.

Wil je graag het komend voorjaar en zomer lekker verdienen en tegelijkertijd genieten van het zomerse weer? Dan is dit de perfecte job voor jou.

Wat wij vragen

•             Een schoolverlater met de juiste instelling en interesse in watersport

•             Je hebt een geen lullen, maar poetsen mentaliteit

•             Je bent service gericht

•             Je bent in de periode mei t/m augustus min. 4 dagen per week (incl. weekend) beschikbaar.

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Bel of mail dan met de havencommissaris op 06-29570931 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lid worden van WSV Biesbosch

Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor de belangstelling voor onze watersportvereniging.

WSV Biesbosch is een gezellige, gemoedelijke vereniging direkt gelegen aan rivier de Amer. Voorzien van eigen afgesloten parkeerterrein en moderne sanitaire voorzieningen. Wandelpromenade, horeca, biesbosch bezoekerscentrum en speeltuin op loopafstand gelegen. Een eigen havenmeesterteam staat 7 dagen per week voor U klaar.

Door middel van dit schrijven willen wij u op de hoogte brengen van de procedure rondom de inschrijving en aanvraag van een ligplaats. Informatie over de kosten van het lidmaatschap en ligplaats is hier te vinden

Na inlevering van het inschrijfformulier bij onze havenmeester, inclusief een betaling van € 50,-- inschrijfgeld (betaling per PIN), wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsavond. Wij organiseren ongeveer 4 keer per jaar een kennismakingsavond. Dit is in maart, juni, september en december. Indien noodzakelijk worden er ook aparte afspraken gemaakt voor een kennismaking. Tijdens het kennismakingsavond zult u worden ingelicht over de activiteiten, gaskeuringen doelstelling van onze watersportvereniging en heeft u de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Er zijn nog een beperkt aantal boxen vrij en in samenspraak met de havencommissie hebben we mogelijk een ligplaats voor uw schip beschikbaar. Door een efficiente bedrijfsvoering en inzet van vele vrijwilligers is WSV Biesbosch in staat een concurrerend geprijsd en kwalitatief hoog product neer te zetten.

Met vriendelijke watersportgroet,

Gejo Heijkants