WinterWedstrijd 29 december - gratis rondvaart

Net als afgelopen jaar zal een toeschouwers boot op de baan aanwezig zijn op 29 december. Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw maakt een tocht van ong. 2 uur over de wedstrijdbanen, uw familie, vrienden en sponsoren kunnen op deze wijze de wedstrijden van dichtbij volgen. De toegang is gratis, wij vragen u tijdens de tocht een vrijwillige bijdrage t.b.v. de crowdfunding actie voor "Jeffrey". Vertrek vindt om 12:00 uur plaats vanaf het Zilvermeeuw ponton. Inschrijven voor deze tocht is verplicht en via deze link mogelijk. Na inschrijving zijn de kaarten verkrijgbaar in 't Foksel op 29/12 van 11:00 - 11:30 uur zonder kaart geen toegang aan boord

Na de wedstrijd is er natuurlijk weer een gezellige ápres sail welke in het teken staat van de feestdagen met vuurkorven & glühwein.

Nieuwjaarsreceptie

Met veel genoegen nodigt het bestuur van de vereniging u uit voor een gezellige nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari 2020 van 15.00 tot 18.00 uur in 't Foksel.

Drinkwater steigers afgesloten

Op donderdag 14 november wordt het water op de steigers afgesloten ter voorkoming van vorstschade. Mocht U in de winterperiode drinkwater willen tanken neem dan even contact op met de havenmeester, er is een alternatief beschikbaar.

Aanwezigheid havenmeester tijdens winterperiode

In de winterperiode (1/11 - 31/3) is de havenmeester 's ochtends van 09:30 tot 11:00 uur aanwezig in 't Foksel. Buiten deze openingstijden is de havenmeester telefonisch bereikbaar op 06-53794167.