...

Zeilen op zaterdag

Haven Drimmelen Nieuwe Jachthaven 57, Drimmelen, Nederland

Vanaf 25 mei t/m 29 juni elke zaterdagochtend vanaf 9:30 uur tot ongeveer 13:00 uur. Leren sturen, manoeuvreren, zeilen, schiemanswerk en voorrangsregels. Voor jong en oud. Voor meer informatie, graag een e-mail naar: zeilen@wsvbiesbosch.nl.

Zomeravondwedstrijden

Haven Drimmelen Nieuwe Jachthaven 57, Drimmelen, Nederland

Vanaf 29 mei t/m 5 juli wordt er elke woensdagavond weer volop gezeild op de Amer. Voor meer informatie, graag een e-mail naar: zeilen@wsvbiesbosch.nl.

Winterwedstrijden

Haven Drimmelen Nieuwe Jachthaven 57, Drimmelen, Nederland

Vanaf 3 november starten de "Winterwedstrijden" Voor meer informatie, kijk op winterwedstrijden.nl of neem contact op via: info@winterwedstrijden.nl. Programma winterwedstrijden 2024 - 2025: WW1 -  3 november WW2 -  1 december WW3 - 29 december WW4 - 12 januari WW5 -   2 februari WW6 - 23 februari WW7 - 16 maart WW8 - 30 ... Winterwedstrijden