Nautica ruil- en verkoopmarkt

Nautica ruil- en verkoopmarkt: 6 april van 13.00-16.00u in of naast ‘t Foksel Nieuwe haven 57, Drimmelen.
Voorbeelden: zwemvest, zeilpak, bijboot, openzeilbootjes, buitenboordmotoren, peddels, lijnen, blokken, harpjes, zeilgarderobe e.d.

• zelf aanwezig voor ruil of verkoop.
• Na de markt graag overige nautica spullen meenemen.
• Geen kosten aan standhuur.

Zeilen op zaterdag

Met de ergste kou achter de rug staat het voorjaar weer voor de deur, waar het jaarlijks terugkerende ‘Zeilen op zaterdag’ weer van start gaat! Zeilen op zaterdag is een geweldige manier om kennis te maken met de zeilsport, onder begeleiding van ervaren zeilers van onze vereniging WSV Biesbosch. Wij begeleiden de aller jongste met het zeilen in de Optimist, maar ook de meer ervaren jeugd in de Splash en de Laser. Volwassen leden kunnen (op verzoek) met het ‘Zeilen op zaterdag’ hun zeilvaardigheid verbeteren in de Cork of op de eigen boot.

Beschik je niet over een bootje of wil je eerst uitvinden of het zeilen wel wat voor je is, dan heeft de vereniging enkele zeilbootjes ter beschikking.

lees hier meer...........................