WinterWedstrijden

Beste winterzeilers,

WSV Biesbosch organiseert voor de 45e keer winterzeilwedstrijden vanuit Drimmelen. U leest het goed, ondanks alle corona perikelen gaan we in Drimmelen zeilen, tenzij de overheid hier op een later moment een stokje voor steekt.

Met 100+ man/vrouw het clubhuis in voor koffie, palaver, apr├Ęs sail en prijsuitreiking is op dit moment uit den boze, maar we zijn creatief en gaan aan de slag om een veilig alternatief te bieden wat voldoet aan de geldende richtlijnen. VEILIGHEID staat voorop, zowel op het water, als de wal.  

Er wordt gestreden in de klassen ORC, Sportboot spi/gen en ongemeten jachten. Eenheidsklassen (kielboot) zijn van harte welkom en krijgen een eigen start vanaf 5 inschrijvingen. Om aan een groeiende vraag te voldoen introduceren we deze jubileumeditie een doublehanded klasse binnen de ORC. De DH deelnemers starten mee in de ORC klasse(n) en varen een dubbel klassement gebaseerd op de ORC triple number en Special scoring DH ToT rating. Een dubbele kans op een mooie dag of overall prijs !! 

Niet in het bezit van een ORC meetbrief maar wel zin om in deze klasse deel te nemen ? Het is mogelijk met ORC Declared , een laagdrempelige, kosteloze manier om in te stappen in het ORC. Als je als eigenaar een paar eenvoudige gegevens via het aanvraagformulier opgeeft zal het rekenprogramma van het ORC de ontbrekende gegevens zelf invullen.

Zin om deel te nemen ? registreer online 


Programma winterwedstrijden 2021 - 2022:
WW1 - 07 november
WW2 - 28 november
WW3 - 19 december
WW4 - 16 januari
WW5 - 6 februari
WW6 - 20 februari
WW7 - 13 maart 
WW8 - 27 maart

Het inschrijfgeld voor de serie bedraagt EUR 90,- . Tevens bestaat de mogelijkheid om uw schip bij WSV Biesbosch af te meren. De kosten hiervoor bedragen EUR 7,- per m2 en is van toepassing op de periode; 1 week voor aanvang tot 1 week na beeindiging van de winterwedstrijden. U dient wel minimaal 3 wedstrijden deel te nemen, anders is het reguliere winterpassanten tarief van toepassing (EUR 12 per m2). Stroomverbruik (16A)  wordt per KWh afgerekend (EUR 0,28). 

Veiligheid heeft prioriteit bij de organisatie en alle deelnemers zijn verplicht een reddingsvest te dragen. Op het water is de reddingsbrigade 't Rooie Paerd aanwezig, geassisteerd door volgschepen.

Met vriendelijke zeilgroet, 
Team Winterwedstrijden
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Slideshow
<< > || >>